Företag


Ladda din elbil på jobbet   

Laddbox på arbetsplatsen

Företag - Investera i laddstationer och laddboxar till tjänstebilarna

Vi på Ladda Bilen har helhetslösningen för företaget, både för elbilsladdning på arbetsplatsen och för de anställda med tjänstebil i hemmet!

Bidraget gäller åtgärder som gjorts tidigast 2019-07-15. Bidraget ges som ett engångsbelopp med högst 50 procent av de bidragsberättigade kostnaderna, dock högst 15 000 kr per laddningspunkt.

Vi hjälper fastighetsägare, fastighetsförvaltare och företag med installation av laddboxar och elbilsladdare som lastbalanserar mot fastigheten och som är skalbara utifrån ett växande behov.

I vår helhetslösning så ingår installation av laddboxar med lastbalansering, RFID tagg-system för åtkomstkontroll och debiteringsunderlag. När vi driftsätter anläggningen anordnar vi även en utbildning för användarna.
För att säkerställa och förhindra driftstopp erbjuder vi även våra kunder möjlighet till att teckna ett serviceavtal där vi löpande övervakar Era laddboxar, förser er med teknisk support och ser över anläggningen årligen.

Ladda din tjänstebil hemma

Vi vet att majoriteten av elbilsförare laddar sina bilar i första hand hemma och i andra hand på arbetsplatsen.
Därför har vi möjligheten att erbjuda samma tjänst till företag och dess tjänstebilsförare som vi erbjuder privatpersoner – Laddbox installerat och klart till ett fast pris!
Kontakta oss idag så hjälper vi Er!