Bostadsrättsföreningar & Flerbostadshus


Funderar Ni på att installera en komplett laddningsanläggning i er bostadsrätt, samfällighet eller hyresrätt? 

Då hjälper vi er från början till färdig lösning.

Läs mer om hur Er förening kan investera i laddstationer för era medlemmar och för besökare med upp till 50% bidrag från Naturvårdsverket.

Vi ser precis som Ni att fler och fler väljer en elbil, vi vet också att majoriteten av all laddning av bilarna sker i hemmet. Vi har därför tillsammans med våra samarbetspartners tagit fram olika lösningar för laddningsstationer/laddboxar i garage och för utomhus parkeringar.

Vi levererar en helhetslösning utifrån Era behov och förutsättningar. Våra lösningar är uppkopplade, lastbalanserar effekten för att utnyttja fastighetens kapacitet till dit den behövs och skalbara för att kunna öka antalet laddboxar när behovet växer. Vi samarbetar med företag som administrerar förningens accessbrickor och kan erbjuda en helt integrerad lösning där man använder befintliga taggar även för att aktivera laddboxarna. 

Det finns många frågor man behöver svar på innan man kan beslut för att investera i en laddningsanläggning såsom, är laddboxarna för enbart de boende, hur skall vi kunna debitera laddningen för boende och gäster, vilken typ av laddboxar skall vi välja, hur mycket kommer denna investering att kosta etc.

Vi på Ladda Bilen finns där för Er under hela resan. Från planering, upphandling, installation, underlag för fakturering av elförbrukning, utbildning och service. Allt för att Ni skall få en lösning som passar Era behov bäst och en så smidig lösning som möjligt.

Vi samarbetar med de ledande tillverkarna av godkända laddstationer som är utprövade för Nordisk klimat. Vi erbjuder lösningar där administrationen av debiteringen sköts antingen via en samarbetspartner eller där den sköts av någon i föreningen. Vill ni erbjuda besöksparkering med laddningsmöjlighet och samtidigt generera intäkter till föreningen så hjälper vi även till med detta.